Metabolic Balance - Vara

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

  • Un plan de nutritie Metabolic Balance este binevenit in orice anotimp,dar vara este excelent, chiar daca pleci in concediu sau ramai acasa.Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta, nu amana dupa weekend sau vacanta. Incepe  acum. Metabolic Balance este un stil de a trai, o modalitate de a te hrani, o posibilitate de a fi sanatos,indiferent de varsta.

 

  • Profita de varietatea si abundenta de fructe si legume de sezon. Acum este perioada lor normala de vegetatie si coacere. Acest lucru se rasfrange in aspect,gust si continut in vitamine,minerale si zaharuri naturale. Se vor regasi in planul de nutritie personalizat in functie de starea de sanatate si analizele de sange, iar daca va exista o interdictie- va fi explicat din care motiv. Mananca fructul la sfarsitul mesei, nu in combinatii sofisticate- salata de fructe cu frisca,lichior sau cogniac. Tot ce este mai simplu este mai bun si tot ce este mai putin este excelent.

 

  • Daca suferi de osteopenie sau osteoporoza, in planul de nutritie vor fi indicate ,preponderent, alimente cu un continut mare de calciu. Avand si o expunere la soare( suficient 10-15 minute zilnic) pentru ultraviolete cu indice mic, provitamina D din piele se transforma in vitamina D , benefica pentru absorbtia calciului si corectia osteoporozei.

Metabolic_balance_stil_de_viata.jpg

  • Nu te alarma ca pleci in concediu si vei intrerupe programul Metabolic Balance. Medicul consilier te va indruma si sfatui astfel incat vei sti cat si cum vei manca,fara a-ti umbri sejurul si fara a lua in greutate sau, chiar vei avea placuta surpriza sa constati ca ai slabit.

 

  • Chiar daca incepi vara un program Metabolic Balance, pierderea kilogramelor inestetice se resimte si se vede imediat, dupa primele doua saptamani- perimetrele sunt mai mici, hainele sunt mai largi. Te hranesti corect-esti sanatos, lucru care este evident in aspectul fizic, tonusul psihoemotional si valoarea analizelor de sange. 

 

 Intelligentlife, good food,good life.