detox

Detoxifiere

Detoxifierea este un proces fiziologic prin care organismul neutralizează si elimină substanțele toxice și deșeurile ce rezultă din metabolismul celular.

Trăind într-un mediu extrem de poluat (prin apă, aer, hrană, emoții negative, dar și prin produse precum deodorantele, vopseaua de păr, gelurile de duș, șampoanele) este indicat să apelăm la o detoxifiere suplimentară celei fiziologice, pentru a neutraliza și elimina deșeurile în exces și toxinele din organism.

Dacă deșeurile se acumulează în organism, se produc dezechilibre biologice grave ce pot duce la boală.

Cum se realizează detoxifierea corect?

Detoxifierea corectă începe la nivel celular, de la nivelul fiecărui organ și țesut, cu evacuarea substanțelor ce rezultă din catabolismul celular. Căile fiziologice de eliminare sunt cele limfatice, prin sânge, rinichi, căile urinare, ficat, colon, piele, plămân. Nu ajunge doar detoxifierea prin sucuri de legume și fructe.

La IntelligentLife abordam procesul de detoxifiere conform principiilor medicinei integrative, adaptat la starea de sănătate și la analizele de laborator. Pentru ca rezultatele să se vadă în scurt timp, este necesară supravegherea medicală.

Detoxifiere Bucuresti
Detox Sector 5

Beneficii detox:

  • starea de bine
  • energie și vitalitate cu un aspect reîntinerit
  • tensiunea arteriala se echilibrează
  • scăderea și chiar normalizarea colesterolului, trigliceridelor, lipidelor

Alături de detoxifierea fizică, propunem și detoxifierea mentală și spirituală prin Yoga și Rituri Tibetane.

Pentru informații detaliate despre o detoxifiere realizată corect și sub supervizare medicală vă așteptăm la clinica Intelligent Life din sectorul 5.