DE CE SA ALEG METABOLIC BALANCE?

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Intrebare  firesca cand doresti un stil de viata sanatos, o alimentatie personalizata si, in special, doresti sa slabesti sanatos, fara anemie, senzatie de oboseala epuizare. CU CE ESTE MAI BUN METABOLIC BALANCE fata de alte programe de nutritie, o dieta sau o cura de slabire?

Parerea celor care au trecut printr-un program de nutritie Metabolic Balance exprima cel mai concludent esenta acestui concept de nutritie fondat pe baze stiintifice probate si verificate clinic pe mii si mii de oameni care au dorit o schimbare in bine in viata lor.

nutritionist

Lilica Lilica recomandă

Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance

  • Sunt foarte mulțumită de Dna Dr. Karimzadeh Ana, de felul cum m-a determinat să încep acest program. si de felul în care urmărește împlinirea programului .

 

Elena Tiri recomandă

Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance

  •  Cu Metabolic Balance am slăbit 2 mărimi la haine, am energie in timpul zilei și nu trebuie sa mai beau tone de cafea ptr a avea randament. Ceea ce apreciez cel mai mult este ca planul de nutriție a fost creat strict după nevoile și și particularitățile corpului meu. Răbdarea și insistenta Doamnei doctor Ana Karimzadeh m-a însoțit in aceasta călătorie.

 

Semanaru Codruta recomandă

Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance

  • Cu Metabolic Balance slăbești și îți îmbunătățești sănătatea în mod spectaculos. Sub îndrumarea și supravegherea Dr. Ana Karimzadeh am obținut ce mi-am propus. D-na doctor este medicul pe care și-l dorește fiecare om atunci când devine pacient. În problemele de sănătate, m-a ajutat enorm, cu profesionalism și cu o vedere de ansamblu a situației, cu răbdarea de a explica orice nedumerire vis a vis de situația mea medicală. Și mai este ceva: Este singurul medic pe care l-am întâlnit până acum ( am 57 de ani) care mă sună și mă întreabă cum sunt?!

 

Alya Tahir recomandă

Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance

  • Recomand! De patru luni urmez programul personalizat Metabolic Balance, reiesit in urma unor analize medicale complete dar si a discutiilor cu dna. doctor. Am slabit 12 kg si ma simt excelent. Nu exista senzatia de foame si am un tonus fantastic. Programul mi-a imprimat o rutina pregatindu-ma astfel pentru un stil de viata sanatos si nu doar un regim alimentar pe o perioada determinata de timp.

 

Diana Militaru recomandă

Intelligent Life - Dr Ana Karimzadeh, Consilier Metabolic Balance

  • Metabolic Balance nu este o dieta, este un program alimentar personalizat de reechilibrare metabolica ce are la baza rezultatele analizelor de sange. La Intelligent Life programul Metabolic Balance este completat in mod stralucit de gemoterapie, ceea ce-l face si mai eficient, iar in cazul meu primele imbunatatiri au aparut incredibil de repede. Daca transformi programul in mod de viata, efectele lui nu sunt doar pe plan fizic, ci si psihic, te face sa te simti... altfel, mai plin de energie, incredere si lumina.

 

Intelligentlife, good food,good life.