DE CE ESTE INDICATA SLABIREA PRIN METABOLIC BALANCE

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Metabolic Balance ofera doua lucruri esentiale ce conditioneaza si angreneaza mecanismele de slabire: 

 

1. Schimbarea stilului de viata

Daca slabesti si revii la stilul de viata anterior, kilogramele pierdute sunt recuperate rapid. Prin insusi natura sa, Metabolic Balance este un stil de viata sanatos, oferind o alimentatie diversificata si corecta plus bunele obiceiuri alimentare, tot atat de importante precum alimentatia.

2. Echilibrul metabolic

Este vital pentru functionarea organismului pe coordonate normale. Medicii germani (spcialisti in boli de nutritie, diabet si boli metabolice) au descoperit ca reechilibrarea metabolica se poate face, cel mai eficient, printr-o alimentatie personalizata, care sa corespunda necesitatilor si prioritatilor biologice ale orgnismului. In conditiile in care metabolismul este echilibrat, organismul permite scaderea in greutate si mentinerea ei constanta .

echilibru_metabolism.jpg

Pentru ca lucrurile sa fi clare si precise, este alcatuit un plan de nutritie personalizat ce cuprinde alimentele plus combinatiile optime ce interactioneaza perfect cu organismul tau, determinand reglarea metabolica si hormonala, pornind de la secretia de insulina.

Nu este de neglijat monitorizarea si consilierea sustinuta pe tot parcursul programului Metabolic Balance. Acest lucru te ajuta sa-ti implementezi, in viata de zi cu zi, planul de nutritie, stiind ce ai de mancat in orice circumstanta: acasa, la srvici, evenimente sociale, in concedii (chiar si all inclusive), in deplasarile de servici etc.

Totul depinde de tine. De ceea ce-ti doresti si cat de motivat esti sa faci o schimbare in viata ta. De rest, se ocupa Metabolic Balance si medicul acreditat.

 

Intelligentlife Good food, good life