Cui recomandăm

Persoane supraponderale

Programul personalizat de nutriție Metabolic Balance este gândit să scadă riscul bolilor asociate cu supraponderalitatea și obezitatea prin normalizarea greutății corporale. Programul a fost dezvoltat de Institutul Metabolic Balance din Germania special pentru reglarea greutății corporale, pentru a ajunge la suplețea dorită și pentru o creștere semnificativă a energiei.

Programul este o soluție alimentară recomandată pentru colesterol, trigliceride și lipide totale crescute. Metabolic Balance are beneficii pentru persoanele afectate de hipertensiune arterială sau diabet zaharat. 

Cu Metabolic Balance vei slăbi sănătos, natural și fără efectul yo-yo, mulțumită reechilibrării metabolice și hormonale care are loc în organism atunci când consumi alimentele ideale pentru corpul tău.

Verifică aici dacă te încadrezi in categoria persoanelor supraponderale.

Beneficii Metabolic Balance
Beneficii Nutritie Personalizata

Persoane cu un stil de viață activ

Programul Metabolic Balance oferă planuri personalizate de nutriție oamenilor cu un stil de viață activ, care doresc să își adapteze alimentația într-un mod sănătos.

Printr-un stil de nutriție corect, nivelul energiei și de concentrare crește – și se previn situațiile de burnout ocupațional, insomniile și oboseala cronică.

Programul poate fi adaptat pentru cei cu timp liber limitat și sunt mereu pe drumuri.

Persoane subponderale

Programul de nutriție personalizată Metabolic Balance este accesibil și indicat și persoanelor subponderale și persoanelor cu imunitate scăzută. Aderând la o alimentație care asigură o nutriție completă și echilibrată, adaptată metabolismului fiecăruia, poți ajunge la o greutate normală într-un timp relativ scurt.

Cu un plan alimentar echilibrat Metabolic Balance consumi un aport corect de proteine în așa fel, încât masa musculară va crește / reveni la un nivel normal. O alimentație corectă, și in particular un consum corect de proteine, determină formarea unui nivel normal de masă musculară independent de activitatea fizică.

Alimentatie Subponderali
Dieta fertilitate

Cupluri cu probleme de fertilitate

Metabolic Balance asigură planuri personalizate cuplurilor cu probleme de fertilitate sau libido scăzut. Cauzele infertilității sunt de multe ori în strânsă legătură cu kilogramele în plus.

Metabolic Balance este un program special conceput pentru reechilibrarea hormonală a organismului, astfel încât poate ajuta persoanele cu dezechilibre hormonale, libido scăzut, probleme de infertilitate și/sau tulburări de ciclu menstrual.

Persoane cu afecțiuni potențate de stilul alimentar

Un stil alimentar sănătos reglează metabolismul la nivel biochimic și hormonal, punând baza unei sănătăți bune pe termen lung. Programul Metabolic Balance acționează asupra organismului ca o prevenție secundară, ameliorând afecțiuni de sănătate și minimizând riscul de evoluție al anumitor boli.

Recomandăm programul persoanelor care sunt afectate de:

  • Menopauză
  • Menopauză precoce
  • Osteoporoză
  • Reumatism
  • Afecțiuni ale articulațiilor (gonartroza, coxartroza, etc.)
  • Sindromul metabolic
  • Gută
Dieta boli metabolice

Programul Metabolic Balance acționează asupra organismului în sensul prevenirii tuturor afecțiunilor potențate direct sau indirect de stilul de alimentație. În același timp, Metabolic Balance reprezintă o metodă eficace de prevenție secundară în sensul că o alimentație bazată pe planurile personalizate Metabolic Balance minimizează riscul de evoluție al bolilor. În cabinet am avut bucuria să constat îmbunătățirea considerabilă a calității vieții pacienților mei, progres evident atât din punct de vedere clinic cât și în analizele de laborator.

DISCLAMER MEDICAL

Informațiile și recomandările de pe acest site nu pot substitui tratamentele medicale specializate.