Metabolic Balance – tratamentul osteoporozei printr-o alimentație adecvată

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Cazul

Osteoporoză la o femeie de 52 de ani, cu grave decalcifieri la nivelul coloanei vertebrale, în special la nivelul coloanei lombosacrate.

 

Soluția: Planul de nutriție Metabolic Balance

A fost realizat în funcție de 36 de constante hematologice, datele individuale și aversiunile alimentare (carnea fiind exclusă total din alimentație). În completare s-a administrat vitamina D și extracte gemoterapice, în conformitate cu suferința pacientei.

 

Prima analiză a greutății corporale Noua analiză a greutății corporale (după 33 zile)
Greutate = 54,1 kg Greutate = 56,8 kg
Indicele de Masă Corporală = 20,4 IMC = 21,4
Țesut adipos = 33% (17,9 kg) Țesut adipos = 24% (13,6 kg)
Masă musculară = 34,3 kg  Masă musculară = 41 kg
Masă osoasă = 1,9 kg Masă osoasă = 2,2 kg

 

Conform acestor date se observă că s-a produs o adevărată remodelare corporală, cu o creștere în greutate de 2,7 Kg – dar cu o reducere a țesutului adipos de 4,3Kg. Ceea ce este cu adevărat spectaculos este creșterea masei musculare cu 6,7Kg (de la 34,3 la 41 Kg) și creșterea masei osoase cu 300 gr (de la 1,9Kg la 2,2Kg).

 

De ce a funcționat programul Metabolic Balance

Programul de nutriție personalizat a asigurat un aport perfect echilibrat de proteine de origine animală (pește, lactate, ouă) și proteine de origine vegetală, carbohidrați și lipide. Planul alimentar a asigurat, de asemenea, aportul optim de vitamine și minerale.

Oferindu-i organismului elementele nutritive de care are stringentă nevoie, este declanșată refacerea structurilor deteriorate ale organismului, conform proiectului inițial din ADN.

Fără medicație clasică alopată, doar printr-o alimentație bogată în elemente nutritive atent selecționate în funcție de deficiențele structurale ale organismului (reflectate în analizele de sânge), s-a constatat un salt calitativ în calitatea vieții.

 

Beneficiile programului Metabolic Balance pentru pacienta cu osteoporoză:

  • Durerile de șold și de coloană vertebrală s-au diminuat până la dispariție
  • Calitate superioară a somnului (prin dispariția durerilor)
  • Productivitatea în activitățile cotidiene a sporit
  • Tonusul fizic mult mai bun
  • Tonus psiho-emoțional mult mai bun
  • Corp remodelat prin reducerea țesutului adipos și creșterea masei musculare

Alimentația diversificată și echilibrată pe baza planului de nutriție personalizat Metabolic Balance, și-a dovedit din plin eficiența în acest caz.  

Atunci când alimentul devine medicament, iar extractele din plante (gemoterapia) îi vin în completare, se produce o ameliorare evidentă a osteoporozei prin recuperarea de masă osoasă și musculară.

Simplu, natural și personalizat – doar printr-o alimentație corectă. ​​​​

 

Intelligentlife, good food,good life.