Programul Metabolic Balance

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Te-ai documentat, te-ai informat și ai ajuns la concluzia că trebuie să abordezi un Program Metabolic Balance, în cadrul căruia beneficiezi de un plan personalizat de nutriție alcătuit în funcție de analizele de sânge, starea de sănătate și istoricul medical.


Chiar dacă mergi regulat la consultul medical, faci analize și respecți tratamentul, constați cu regret că hipertensiunea arterială este oscilantă, diabetul nu se încadrează în glicemii normale, acidul uric are cifre mari etc. Este clar că între toate aceste  lucruri există o legătură indisolubilă, iar alimentația dezechilibrată este numitorul comun. În plus, simți că dacă ai slabi 25-30Kg, te-ai mișca mai ușor.

 

  • Programul Metabolic Balance, prin planul personalizat de nutriție și bunele obiceiuri alimentare, te ajută să-ți institui un alt stil de viață. Practic, Metabolic Balance este un stil de viața sănătos care-ți redefinește viața.
  • Programul Metabolic Balance nu-ți restricționează viața, iar planul personalizat de nutriție nu este o dieta absurdă care îți îngrădește bucuria de a aprecia o mâncare bună, un aliment deosebit sau un pahar de vin.
  • Programul Metabolic Balance îți aduce măsura și echilibrul în viață, în alimentatie, în organism.


Săptămână după săptămână, parcurgând programul metabolic balance, constați că:

  • slăbești fără efect yo-yo,fără să-ți agravezi bolile deja existente
  • analizele de sange s-au normalizat: glicemia, acidul uric, CK.CRP, GOT, GPT, amilaza,lipaza etc
  • colesterolul crescut și trigliceridele crescute au revenit la cifrele normale
  • te simți din ce in ce mai bine fizic și mental, dormi mai bine, te simți odihnit.

 

Dacă înainte ți-ai pus întrebarea  De ce este nevoie de un program metabolic balance și în special de ce este nevoie de un plan de nutritie personalizat, acum după parcurgerea lui, ai constatat că este exact lucrul de care ai nevoie pentru a slăbi, pentru a trata bolile de care suferi, pentru a stopa evoluția lor și a preveni aparIția complicațiilor.


CONCLUZIA: Merită cu prisosință un program metabolic balance pentru că vrei sa fii sănătos, in deplină forță fizică și intelectuală, indiferent de vârstă.  

 

Intelligent Life, good food, good life