Este timpul să te pregătești de plajă!

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Tu ești pregătit/ă?

Pentru un slăbit sănătos, doar cu alimente, poți slăbi până la 10 kilograme în 6 săptămâni cu planul Metabolic Balance de nutriție individualizat, consiliat și monitorizat profesionist.

Alimentația echilibrată și o bună hidratare duce la ameliorarea și chiar la dispariția celulitei și a acneei, îmbunătățind aspectul tenului - frumusețea vine din interior.

Cum te ajută un plan echilibrat de nutriție?

Urmând programul Metabolic Balance te vei hrăni pe baza unui plan alimentar personalizat. Planul tău individual de nutriție îți indică alimentele și combinațiile optime pentru tine, fiind elaborat pe baza datelor tale personale și a analizelor de sânge (36 valori), respectând principii științifice valide.

Urmând indicațiile medicului-consilier Metabolic Balance vei obține silueta pe care ți-o dorești.

Cum funcționează? Planul este conceput să îți furnizeze toate substanțele nutritive în proporțiile corecte. E vorba atât de proteine, carbohidrați și grăsimi dar și de micronutrienți – vitamine, minerale, oligoelemente. În program vei trece prin 4 etape iar planul tău individual va fi adaptat pentru obiectivul specific al fiecărei etape.

Te poți bucura de corpul pe care ți-l dorești și, mai important, înveți cum să mănânci sănătos și echilibrat pentru toată viața.

 

Intelligentlife, good food,good life.