DIETA DE SLABIT EFICIENTA

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Exista o sursa inepuizabila de diete de slabit. Din pacate dupa aplicarea lor ramane doar frustrarea si efectul yo-yo. In mod surprinzator, nimeni nu spune ce ar trebui facut dupa dieta pentru a mentine greutatea constanta, dupa cum nimeni nu ne garanteaza ca este o dieta de slabit sanatoasa.

SLABIM si ATAT

 

Pentru a fi in deplina forma fizica si intelectuala, suntem sfatuiti, cu cele mai bune intentii, sa abordam diverese strategii nutritionale (uneori insuficient sau deloc verificate stiintific):

  • Sa mancam cat mai multe legume,daca se poate putin preparate termic sau crude. Sunt foarte sanatoase,dar organismul uman nu detine echipamentul enzimztic sufucient pentru digestia celulozei si hemicelulozei. Cand se mananca o cantitate peste limita admisa de organism,apare disconfortul digestiv,balonare si tulburari ce merg pana la colon iritabil.
  • Sa avem in dieta zilnica fructe, 3 portii, 5portii etc. Sunt valoroase din punct de vedere nutritiv, dar toate fructele contin fructoza-daca mancam in cantitati neadecvate , ne ingrasam.
  • Sa consumam cat mai putina carne rosie sau deloc, fiind sugerate alte surse de proteine: peste, pasare, proteine vegetale. Nu de putine ori,aceste persoane au o anemie persistenta (chiar daca in completare administreaza suplimente nutritive) ce afecteaza sanatatea,capacitatea de munca si de concentrare.
  • Sa mancam doar grasimi nesaturate (uleiuri) pentru ca sunt sanatoase. Corect. Sa nu uitam ca si grasimile saturate sunt necesare organismului, bineinteles,in cantitatile adecvate.

 

Fiecare aliment contine substante nutritive importante pentru organism, neputand fi exclus din alimentatie pe prinncipiul "rau" sau "bun". Orice aliment bun daca este consumat in cantitate prea mare sau prea mica, devine rau. Mananci din toate, mai ales cand doresti sa slabesti, dar cu MASURA si anume masura individuala impusa de:

  • starea de sanatate
  • analize de sange
  • parametrii individuali

 

Metabolic Balance, prin planul de nutritie personalizat,ofera masura calitativa si cantitativa a hranei pentru fiecare om. Hranindu-te corect, dupa principii stiintifice verficate clinic de medici specialisti in boli de nutritie,diabet si boli metabolice, slabesti fara sa-ti periclitezi sanatatea sau fara agravarea bolii preexistente. In plus sprijinul acordat de medicul consilier acreditat Metabolic Balance este de un real ajutor pentru atingerea telului propus. Niciodata dupa un plan de nutritie Metabolic Balance, monitorizat si consiliat profesionist, la nici o persoana nu s-a constatat anemie, tulburari de digestie, biliare,scaderea imunitatii etc. Dimpotriva, rezultatele au fost si sunt excelente, practica demonstrand ca Metabolic Balance este un stil de a trai sanatos, o modalitate de a te hrani corect si diversificat, posibilitatea de a fi sanatos, indiferent de varsta.

 

Intelligentlife, good food,good life.