NUTRITIE PERSONALIZATA

 

De ce este nevoie de nutritie personalizata? Este un nou trend, un must have in nutritie? Ce avantaje are nutritia personalizata fata de o dieta sau o cura de slabire luata de pe google sau de la o prietena?

Simplu, fiecare organism are particularitatile lui, rata metabolica diferita,necesar caloric propriu, afectiuni mai mult sau mai putin grave, deci si nevoi de hrana diferite.

Nutritia Ta, alcatuita punctual pentru tine, va tine cont de varsta, sex, inaltime, activitate fizica zilnica, analize de sange, starea de sanatate, medicamente administrate, istoric medical.

Avantajul nutritiei personalizate este ca numarul de calorii consumat pe 24 de ore este in echilibru perfect cu substantele nutritive din alimentatie, evitand consumul de calorii "goale" sau calorii ce "contin" numai glucide.

 

Avand o nutritie personalizata

- SLABESTI armonios pastrand greutatea constanta, fara anemie, fara pierdere de masa musculara sau osoasa fara efect yo-yo
- PREVII aparitia bolilor in general si a bolilor prin dezechilibre metabolice in special (diabet, guta, colesterol si trigliceride crescute).
- TRATEZI orice boala, pentru ca nutritia este un factor terapeutic decisiv pentru orice maladie  (t.b.c , infectie HPV, boli gastro-intestinale,boli hepatice, inferilitate, ovare micropolichistice etc).

 

Nutritie  Personalizata
   decizie inteleapta pentru sanatatea Ta

 

Intelligentlife1.jpg