Cui este recomandat Metabolic Balance?

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

Planul de nutritie oferit de Metabolic Balance Intelligentlife cuprinde alimente si combinatiile optime ce interactioneaza perfect cu organismul.

Alimentatia face parte integranta, obligatorie, din protocolul terapeutic, alaturi de medicatie pentru aducerea sub control a oricarei boli. Selectia riguroasa a alimentelor in functie de analizele de sange si istoricul medical, face ca alimentatia personalizata sa fie de un real folos celor suferinzi de: hipertensiune arteriala, diabet, guta, dislipidemie-colesterol-trigliceride crescute, sechele post infarct miocardic sau accident vascular, sindrom metabolic etc.

La aceste persoane este salutara scaderea in greutate cu reducerea per total a masei de tesut adipos si in speciala nivelului de grasime viscerala - cu rol patogen dovedit in hipertensiune arteriala, diabet etc

Datorita alimentatiei personalizate se normalizeaza constantele hematologice (glicemie, acid uric, trigliceride, CK, GOT, GPT, GGT, etc) scazand considerabil riscul de evolutie al bolii si de aparitie a complicatiilor (retinopatie, neuropatie diabetica, etc).

metabolic_balance_bucuresti_intelligent_life.jpg

Planul de nutritie Metabolic Balance cuprinde alimentatia zilnica adaptata varstei si istoricului medical. Datorita acestui lucru schimbarea in bine se resimte in scurt timp, calitatea vietii fiind mult superioara. 

Fie ca vrei sa preintampini aparitia une boli (preventie primara), fie ca ai o suferinta si vrei sa stopezi evolutia ei (preventie secundara), Metabolic Balance Intelligentlife te ajuta sa fii un om sanatos, sa depasesti orice suferinta.

 

Intelligentlife, good food,good life.