De ce functioneaza Metabolic Balance

Metabolic Balance Bucuresti Intelligentlife

 

METABOLIC BALANCE, De ce functioneaza?

  • Este conceptul de nutritie certificat de medici specialisti in nutritie, diabet si boli metabolice.
  • Este metoda eficienta de a slabi fara efect yo-yo sau agravarea bolii deja existente.
  • Este cea mai buna metoda de preventie/tratament a bolilor determinate de o alimentatie dezechilibrata.

Metabolic Balance considera ca hrana noastra zilnica ar trebui sa fie constituita din alimente care determina o secretie optima de insulina care, la randul ei, determina o reechilibrare hormonala in lant si o reechilibrare metabolica.

Aceste 3 elemente (secretie optima de insulina, echilibru hormonala, echilibru metabolic) constituie cheia succesului si diferentiaza categoric Metabolic Balance de o dieta sau o cura de slabire. Pentru ca efectele sunt stabile in timp (mentinerea constanta a greutatii, normalizarea analizelor de sange pe termen lung).

Instrumentul de lucru in cadrul programului Metabolic Balance il constitue planul de nutritie personalizat. Acest plan de nutritie va cuprinde absolut toate substantele nutritive de care organismul ,in mod particular, are nevoie.

Numai in aceste conditii organismul:

  • interpreteaza corect senzatia de foame si senzatia de satietate, disparand pofta de dulce si alimente hipercalorice
  • are perceptia ca este bine hranit, deci nu vei mai face excese alimentare.

Pentru acuratete maxima si eliminarea celei mai mici erori, alimentele sunt selectate cu ajutorul unui soft special, in functie de datele personale (analize de sange, istoric medical etc) dintr-o baza de 6000 de alimente.

Pe parcursul programului vei ajunge la concluzia ca Metabolic Balance este stilul de viata de care aveai nevoie pentru a fi sanatos, pentru a fi hranit corect si diversificat. De fapt, ce bine traiesti cu un stil de viata sanatos.

Poți alege un pachet online de consiliere nutrițională în condiții de siguranță și profesionalism. Mai mult ca oricând, sănătatea metabolică este esențială.

Programari:  0744 388 000

Intelligentlife, good food,good life.