Informatii de contact

Adresa:
Str. Doctor Iatropol, nr. 14, sector 5, Bucuresti

Telefon de contact:
0744 388 000
0741 222 333

Program:
Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Unde ne gasesti

Trimite un mesaj

Numele

E-mail (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

Metabolic Balance este situat in Bucuresti pe strada Doctor Iatropol, nr. 14. Acesta permite normalizarea greutatii corporale astfel incat organismul sa functioneze perfect normal, la parametrii optimi, fapt reflectat in normalizarea analizelor de sange (glicemia, acid uric, creatinina etc).

Nu este o cura de slabire sau dieta, ESTE un stil de viata sanatos la care organsimul se obisnuieste – fizic si mental – intr-un mod rapid.

Cine poate beneficia de Metabolic Balance – Bucuresti
Persoanele cu probleme de greutate corporala, cei mai adesea obezi si supraponderali, dar si persoane cu deficit de greutate.

Persoanele cu probleme de sanatate determinate de o alimentatie dezechilibrata: diabet, guta, colesterol, triglicerid lipide totale crescute, hipertensiune arterial, osteoporoza, boli ale aparatului osteoarticular, boli dermatologice, alergii, ovare micropolichistice, infertilitate masculine si feminina, copii obezi sau supraponderali peste 8 ani.

Persoanele de orice varsta care doresc sa fie pline de vitalitate, cu o greutate optima si constanta, care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Cine poate beneficia de programul Metabolic Balance?

1.Un om sanatos, supraponderal sau obez care doreste sa slabeasca.
2. Un om cu grave probleme de sanatate la care scaderea in greutate este o necesitate( diabet, guta, HTA, osteoporoza,dislipidemie,discopatie vertebrala,artroza de sold sau de genunchi, sechele post infarct de miocard etc).

3.Femei cu ovare micropolichistice sau/si infertilitate,barbati cu infertilitate, pentru ca se produce o reechilibrare a secretiilor hormonale, punctul de plecare fiind reechilibrarea metabolica.
4.Oameni sanatosi, cu o greutate normala, care doresc sa fie tonici,vioi,in deplina forma fizica si psihoemotionala.

5. Oameni tineri sau mai putin tineri care doresc sa-si normalizeze analize de sange( glicemie, acid uric,colesterol crescut, trigliceride etc) doar prin alimentatie.

Practic oricine poate beneficia de un program Metabolic Balance, pentru ca acesta regleaza dezechilibrele metabolice, inclusiv cele insesizabile clinic, dar care determina probleme de greutate corporala.

metabolic-balance-bucuresti1
3
metabolic-balance-bucuresti3
Thai-Beef-Salad