Ce este detoxifierea ?

detox 2Detoxifierea este un proces fiziologic prin care organismul neutralizeaza si elimina substantele toxice si deseurile ce rezulta din metabolismul celular. Dar cum noi traim intr-un mediu extrem de poluat (apa, aer, hrana, ganduri, emotii negative, deodorante, vopsea de par, gel de dus, sampoane) este foarte intelept si extrem de necesar sa apelam la o detoxifiere suplimentara celei fiziologice pentru a neutraliza si elimina deseurile in exces si toxinele din organism. In caz contrar toate deseurile exogene si endogene se acumuleaza in organism, producand grave dezechilibre biologice in organism care in timp duc la boala. Iata de ce o detoxifiere completa si un mod corect de a ne hrani ajuta la reechilibrarea biologica si la prevenirea imbolnavirii.

Cum se realizeaza detoxifierea?

Detoxifierea trebuie sa inceapa la nivel profund, celular, de la nivelul fiecarui organ si tesut, cu evacuarea substantelor ce rezulta din catabolismul celular, prin caile fiziologice de eliminare: cai limfatice, singe, rinichi, cai urinare, ficat, colon, piele, plamin.

Se intelege acum de ce o detoxifiere nu se rezuma doar la evacuarea drastica a intestinului si administrarea de sucuri de legume si fructe.

detox 1La IntelligentLife, amplul proces de detoxifiere este abordat conform principiilor medicinei integrative, adaptat punctual in functie de starea de sanatate si analizele de laborator, metodologia si desfasurarea procesului avand loc sub stricta supraveghere medicala. Beneficiile vor aparea in scurt timp.

Starea de bine o veti resimti fizic si mental, veti fi plini de energie si vitalitate cu un aspect reintinerit, in toata complexitatea lui. Veti avea placuta surpriza sa constatati ca tensiunea arteriala se echilibreaza, scaderea si chiar normalizarea colesterolului, trigliceridelor, lipidelor totale.

Alaturi de detoxifierea fizica va propunem detoxifiere mentala si spirituala prin Yoga si Rituri Tibetane.