CURRICULUM VITAE

 

 

          Am absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Bucuresti, promotia 1980, ulterior m-am specializat in obstetrica ginecologie. Am obtinut atestatele in competentele profesionale: contraceptie si planning familial, colposcopie, echografie obstetrica ginecologie, apifitoterapie, gemoterapie, homeopatie.

         Participarea la congrese si conferinte nationale si internationale m-au ajutat la intregirea si completarea pregatirii profesionale prin sustinerea de comunicari stiintifice: Congresul international de planning familial si contraceptie Edinburg 2002, Congresul societatii franceze de colposcopie si patologie de tract genital inferior Paris 2004, Congresul international de planning familial si contraceptie Ancara 2005, Congresul european de colposcopie si patologie de tract genital inferior (EUROGIN)- Malmo 2008, Berlin 2009, Lisabona 2010, Praga 2012.

         In anul 2008 am obtinut titlul de Doctor in Stiinte Medicale lucrarea de doctorat avand teme de cercetare rolul virusului HPV in geneza cancerului de col uterin. Studiul aprofundat al HPV, al mecanismelor lui oncogenetice, dar mai ales al posibilitatilor terapeutice, m-au facut sa descopar o multitudine de posibile noi abordari ale unor adevaruri prestabilite.

         Studiind pentru o teza de doctorat conexa medicinei alopate (moderne), am descoperit importanta abordarii holistice a organismului si beneficiile terapiilor complementare. Fara idei preconcepute si neavand o gandire dogmatica, am ajuns sa apreciez importanta terapiilor naturiste pentru organismul uman. Am aprofundat bazele stiintifice precum si principiile terapeutice ale fitoterapiei, gemoterapiei, homeopatiei, terapiei cuantice, convinsa fiind de potentialul lor imens de vindecare.

            In centrul preocuparilor stiintifice holistice sta abordarea esentiala, si anume, nutritia, ca mijloc terapeutic si in acelasi timp ca program de sanatate pentru prevenirea multor boli.

        In calitate de consilier de nutritie acreditat Metabolic Balance, am avut ocazia sa constat rolul terapeutic major al unui plan de nutritie personalizat Metabolic Balance (normalizarea glicemiei, a trigliceridelor, colesterolului, acidului uric, optimizarea hipertensiunii arteriale, imbunatatirea functiei renale etc) cat imbunatatirea imaginii corporale si a stimei de sine prin normalizarea greutatii corporale.

         Nimic nu este mai imbucurator pentru un medic decat obtinerea de rezultate terapeutice excelente prin terapii blande, neinvazive, netraumatizante, ce respecta structura si integritatea biologica a organismului. Important este sa avem intelegere, deschidere si receptivitate pentru tot ce aduce beneficii sanatatii umane.

About the author